banner-nunta
banner-botez

Aranjamente florale botez

     Familia Flori de Flori Events a  luat nastere  din pasiune si daruire pentru detalii , cromatica, compozitie si frumusetea florilor.Precum spune si proverbul japonez  ” când desenezi o ramură, trebuie să simți adierea vântului”, asa simtim noi la finalul fiecarui eveniment , cand oamenii sunt fericiti si apreciaza munca noastra.

     Povestea atelierului nostru  a inceput  acum 8 ani, in ziua nuntii noastre.A fost o zi de vis insa mi-as fi dorit sa fiu mai mult ascultata si sa se tina cont mai mult de detaliile florale  stabilite pentru acea zi.Nu a fost rau, insa, de a doua zi , noi doi am decis  ca putem face mai bine, mai mult sau mai bine zis…exact asa cum viseaza  si isi imagineaza  fiecare pentru evenimentul  lui ( cununie, nunta, botez, receptie, aniversare si altele ).

     Ne-am promis sa aducem la un alt nivel relatia cu oamenii care isi doresc  aranjamente florale deosebite  la evenimentele lor. Pana la deschiderea atelieruli a fost un drum lung. Am investit  in arta florala, am invatat, am crescut , am dat frau liber creativitatii si  iata-ne in fata voastra , asteptandu-va sa stabilim impreuna detaliile florale, cu drag si daruire, cu entuziasm si  idei inedite.